SEXOLOGISK RÅDGIVNING

Har du eller din partner mistet lysten til sex? Har du som mand svært ved at få eller holde rejsningen? Oplever du smerter ved samleje?

Sex og intimitet er centralt for vores livskvalitet og glæde. Vi ved, at fysisk berøring og nærvær er med til at give os overskud, føle samhørighed og give livet mening. Alligevel er der mange, der lever med forskellige problemer, som faktisk godt kan afhjælpes. Hvert 7. par dyrker sex et par gange om året eller sjældnere.

Vi arbejder med sexologisk rådgivning og samtaleterapi som led i at hjælpe mennesker med de udfordringer og problemstillinger, de oplever i deres sexliv.

EKSEMPLER PÅ PROBLEMSTILLINGER

Du kan forvente at blive taget seriøst, når du henvender dig til os. Vi har naturligvis tavshedspligt og yder fuld fortrolighed og diskretion. Det vigtigste er, at du føler dig helt tryg i samtalen. Vi skaber rammerne for et ikke-dømmende, roligt, åbent og imødekommende rum med plads til og fokus på dig og din eller jeres situation.

Sexologisk rådgivning kan indgå som del af et individuelt forløb såvel som parterapi. Vores seksualitet har tæt forbindelse med vores livskvalitet og omvendt. Hvis vi er glade og trives, har vi bedre kontakt med kroppen og vores lyst. Hvis du er stresset eller trist, kan det være svært at mærke lyst og glæde. 

 

De udfordringer eller problemer, du eller I står i, kan eksempelvis handle om:

rejsning

Mandens rejsning tages ofte for givet – lige indtil den ikke er der eller falder midt i begejstringen. Hvis du ikke umiddelbart er i risiko for fysisk betinget rejsningsbesvær, handler det formentlig om tanke- eller følelsesmæssige faktorer, der spiller ind.

LYST

Både mænd og kvinder kan i perioder opleve at miste lysten til sex uanset om du er i parforhold eller ej. Her er det vigtigt først at kigge på, hvad der er med til at lukke ned for lysten, og på hvad der i øvrigt rører sig i dit liv.

smerter

Smerter i forbindelse med sex er en udbredt lystdræber. Lysten behøver dog ikke at forsvinde, men smerter ved penetration eller for nogen blot berøring af kønsdelene fx. kan godt tage modet fra selv den mest forelskede.

EjakulaTION

Den kan både komme for hurtigt, for sent eller aldrig – og den kan komme både fra manden og kvinden. Mandens ejakulation er ligesom hans rejsning en antaget selvfølge – han skal jo sprede sin sæd og sikre artens overlevelse… Men der er så meget andet mere til det end selve udløsningen.

fantasier

Har du fantasier, du har svært ved at dele med din partner – eller føler du skam ved de lyster og tanker du har om sex? Der er mange kulturelle betingelser og historiske tabuer, der spiller ind på vores opfattelse af sex. Men seksualiteten fungerer som drift uafhængigt af, hvad der er ‘pænt’, ‘rigtigt’ og acceptabelt.

efter fødsel

Det er efterhånden alment kendt, at småbørnsfamilier er hårdt spændt for i hverdagen. Når I overtrætte dratter omkuld i sengen efter en dag med bleskift, gylp på skulderen og skoldkopper i vuggestuen, hvor skal overskuddet til sex så komme fra?

Terapibutikken

Rosenhaven 13

2500 Valby

Mailto: mail @ terapibutikken.dk

Tlf. 41101813