OM OS

Artikler, interviews, TV mv.

Utroskab handler om, hvor du er med dig selv, Interview på Lovecast.dk

Mange mænd savner seksuel nærhed, Artikel, Berlinske.dk

Hvert 7. par har aldrig sex, Artikel, DR.dk 

Dagligdagen dræber dit sexlivArtikel, Q.dk

Sådan får I gang i sexlivet – når manden ikke giderArtikel, Femina – og på Dagens.dk

Pas på: Nu kommer alle skilsmisserneArtikel, Berlingske.dk

Sådan redder du dit forhold efter ferien, Artikel, Berlingske.dk

“Kysseeksperimentet”, Aftenshowet på DR

Radiovært på Radio Playback i programmet “Sex on the Radio” hver torsdag kl. 20-21.

P1 Eftermiddag: Historiske elskovsmidler på Naturmedicinsk Museum (01:09:10)

VI HJÆLPER DIG TIL AT SKABE FORANDRING I DIT KÆRLIGHEDSLIV

Vi er examinerede, certificerede parterapeuter & sexologer

Baggrund

Parterapi i Valby blev en mulighed, da vi samlede vores praksislokaler under eet tag – på Rosenhaven 13. Det gjorde vi efter mange års kørsel mellem Roskilde og København. Nu er vi tilbage i Valby, hvor vi selv startede vores parforhold for efterhånden mange år siden.

Lasse har arbejdet som mentor på sexolog- og parterapeutuddannelsen i København. Han superviserer andre undervisere og har selv undervist det meste af sit erhvervsliv. Han er desuden uddannet aromaterapeut.

Bernadette har tidligere arbejdet som projektleder i en international virksomhed. Hun er uddannet systemisk proceskonsulent og har siddet i bestyrelsen for Dansk Sexologforening.

Vi er begge efteruddannede i almen psykologi og psykologi i praksis ved Aut. Psyk. Jørgen Kløve via Dansk Sexologforening.

Vi deltager – når vi har mulighed for det – i internationale sexologkongresser og holder os opdateret på vores fagområde med kurser, workshops, egenterapi, supervision og lign. serviceeftersyn og opdatering af vores kompetencer. 

Vi har en hel del praktisk erfaring med det langvarige parforhold og kender mange af de ting, der ofte følger med. Vi mødtes i en kiosk på Frederiksberg i 1992 og har siden fulgt hinanden i medgang og modgang. Vi har to voksne børn og et barnebarn. Og så arbejder vi sammen til hverdag.

Trygge rammer

Det er vigtigt for os at skabe et rum, hvor du får plads til kunne åbne op og føle dig i trygge hænder. Hvor du og din partner kan åbne op for hinanden og få sat ord på følelser, tanker, spørgsmål, drømme… Hvad enten det drejer sig om den famøse elefant i rummet, at få sat spotlight på jeres interne roller og fordeling af ansvar – eller bare at få trukket vejret.

Metoder

Vores udgangspunkt er kognitiv adfærdsterapi. Dertil inddrager vi relevante metoder som fx. Imagoterapi, skyggeteoretisk refleksion, visualiseringsøvelser, åndedrætsøvelser og meget mere.

Vi bruger også feedback og sparring undervejs og afslutningsvis i en session. Som en del af den kognitive adfærdsterapi bruger vi psykoedukation som et vigtigt led i at engagere dig i processen. Psykoedukation er kort sagt, at du får en forklaring på, hvorfor det, vi snakker om, er relevant for dig. Og hvorfor er det vigtigt? Det er det, fordi det øger dit ejerskab for din egen proces, når du forstår og selv kan bruge de metoder, vi introducerer i forløbet. Så du ikke blot får trukket noget ned over hovedet, “fordi terapeuten siger det”.

I samarbejde med Lovecast.dk har Bernadette lavet et videokursus til par, der ønsker at få mere intimitet i parforholdet og sætte fokus på sexlivet. Du kan læse mere på Lovecast Learning.

Vi tilbyder coachingforløb for medarbejdere, fyraftensmøder, foredrag og workshops om familieliv og livskvalitet. For priser for virksomheder, kontakt os og hør nærmere. 

PRISER

Individuel session: 1 time – 800 kr.

Parterapi: 1,5 time – 1.200 kr.

Priser incl. moms

Terapibutikken

Rosenhaven 13

2500 Valby

Mail: mail@terapibutikken.dk

Tlf. 41101813