SEXOLOGISK RÅDGIVNING

Sexolog i Valby, København

Hos Parterapeut & Sexolog Bernadette Grandjean og Lasse Grandjean arbejder vi både med enkeltpersoner og par i vores sexologiske rådgivning. Vi hører hjemme i Valby, og som sexolog arbejder vi med de problemstillinger, der kan være i dit sexliv. Mænd kan opleve, at det kan være svært at få rejsning eller at holde rejsningen.

Både kvinder og mænd kan have forventninger til, hvordan sexlivet ”bør” være og har fået skabt et idealbillede, de ikke kan leve op til. Par sammenligner ofte deres sexliv i det længere parforhold med, hvordan de i forelskelsesperioden havde sex meget oftere og mere spontant og ønsker, at den spontane lyst og begær kunne bringes tilbage I stedet er de kørt fast i en sexrutine, hvor manuskriptet typisk består af forspil, samleje og udløsning – i den rækkefølge. Men hvad er sex for dig? Og for jer? Faktisk forholder det sig sådan, at hvert 7. par kun dyrker sex et par gange årligt eller endnu sjældnere.

Sexologisk rådgivning i trygge rammer

Når sex og intimitet spiller en central rolle for vores glæde og livskvalitet, hvordan kan det så være, at så mange par så sjældent har sex? Mange oplever det som pinligt eller skamfuldt at tale om sexrelaterede problemer og har svært ved overhovedet at sætte ord på det, det konkret handler om. Hos os skaber vi et frit, åbent og trygt rum, hvor vi gennem samtaleterapi hjælper jer med jeres udfordringer eller problemstillinger.

Fysisk berøring gør os glade

Hvis du eller din partner har mistet lysten til sex, tærer det utroligt meget på parforholdet. Intimitet hænger meget tæt sammen med nærvær, som er en af grundstenene i et parforhold. Man ved, at nærvær og fysisk berøring er direkte kilder til mere glæde og hænger dermed sammen med niveauet af den generelle livskvalitet.

Så intimitet, nærvær og fysisk berøring er afgørende faktorer for at trives med at leve og ikke bare overleve. Der er glædeligvis skabt en øget bevidsthed og åbenhed i Danmark omkring seksualitetens betydning for livskvaliteten for den enkelte.

Sådan kan jeg som sexolog hjælpe

Og hvordan man kan få hjælp til at håndtere seksuelle problemstillinger? F.eks. i forhold til manglende sex i parforholdet, præstationsangst ift. udløsning eller rejsning, hvordan man kan få orgasme, smerter ved samleje – eller hvordan man introducerer sin partner for sexfantasier og -lyster, der rækker ud over det, der går under kaldenavnet “vanillesex” og består af den klassisk romantiske sex med blide kærtegn og kærlige intentioner. Med videre. 

Hos os er du i trygge hænder i vores sexologiske rådgivning og samtaleterapi, hvor du kan få sparring, coaching, rådgivning eller luft for overvejelser, bekymringer mv. Vi udviser naturligvis diskretion, fortrolighed og har tavshedspligt.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan samtaleterapien foregår, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på tlf. 41 10 18 13, hvis du har spørgsmål. Du kan også sende en mail til mail@terapibutikken.dk, hvor vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi er bosat i Valby, har klienter fra hele København omegn og Sjælland og byder dig meget gerne velkommen, hvis du ønsker at booke tid til en session.

 

EKSEMPLER PÅ PROBLEMSTILLINGER

Du kan forvente at blive taget seriøst, når du henvender dig til os. Vi har naturligvis tavshedspligt og yder fuld fortrolighed og diskretion. Det vigtigste er, at du føler dig helt tryg i samtalen. Vi skaber rammerne for et ikke-dømmende, roligt, åbent og imødekommende rum med plads til og fokus på dig og din eller jeres situation.

Sexologisk rådgivning kan indgå som del af et individuelt forløb såvel som parterapi. Vores seksualitet har tæt forbindelse med vores livskvalitet og omvendt. Hvis vi er glade og trives, har vi bedre kontakt med kroppen og vores lyst. Hvis du er stresset eller trist, kan det være svært at mærke lyst og glæde. 

 

De udfordringer eller problemer, du eller I står i, kan eksempelvis handle om:

rejsning

Mandens rejsning tages ofte for givet – lige indtil den ikke er der eller falder midt i begejstringen. Hvis du ikke umiddelbart er i risiko for fysisk betinget rejsningsbesvær, handler det formentlig om tanke- eller følelsesmæssige faktorer, der spiller ind.

LYST

Både mænd og kvinder kan i perioder opleve at miste lysten til sex uanset om du er i parforhold eller ej. Her er det vigtigt først at kigge på, hvad der er med til at lukke ned for lysten, og på hvad der i øvrigt rører sig i dit liv.

smerter

Smerter i forbindelse med sex er en udbredt lystdræber. Lysten behøver dog ikke at forsvinde, men smerter ved penetration eller for nogen blot berøring af kønsdelene fx. kan godt tage modet fra selv den mest forelskede.

EjakulaTION

Den kan både komme for hurtigt, for sent eller aldrig – og den kan komme både fra manden og kvinden. Mandens ejakulation er ligesom hans rejsning en antaget selvfølge – han skal jo sprede sin sæd og sikre artens overlevelse… Men der er så meget andet mere til det end selve udløsningen.

fantasier

Har du fantasier, du har svært ved at dele med din partner – eller føler du skam ved de lyster og tanker du har om sex? Der er mange kulturelle betingelser og historiske tabuer, der spiller ind på vores opfattelse af sex. Men seksualiteten fungerer som drift uafhængigt af, hvad der er ‘pænt’, ‘rigtigt’ og acceptabelt.

efter fødsel

Det er efterhånden alment kendt, at småbørnsfamilier er hårdt spændt for i hverdagen. Når I overtrætte dratter omkuld i sengen efter en dag med bleskift, gylp på skulderen og skoldkopper i vuggestuen, hvor skal overskuddet til sex så komme fra?

Vi tilbyder coachingforløb for medarbejdere, fyraftensmøder, foredrag og workshops om familieliv og livskvalitet. For priser for virksomheder, kontakt os og hør nærmere. 

PRISER

Individuel session: 1 time – 700 kr.

Parterapi: 1,5 time – 1.100 kr.

Priser incl. moms

Terapibutikken

Rosenhaven 13

2500 Valby

Mail: mail@terapibutikken.dk

Tlf. 41101813