Jeg har gennem noget tid nu oplevet, at jeg ikke kan styre, hvornår min pik skal være stiv, og det går mig efterhånden på. Jeg har altid haft et fint forhold til min krop, og jeg ved godt, at rejsning kan være noget, der ikke altid virker per automatik. Selv om det har min nu altid gjort. Det er først det seneste halve år, jeg har været ude for at – efter at have haft lyst til min kæreste mister jeg pludselig rejsningen, når hun begynder at kysse mig og røre ved mig.

I starten var hun forstående, men det er begyndt at være et problem, fordi jeg ikke kan forklare hende, hvad der sker, og hun tror det drejer sig om hende. Jeg mister virkelig lysten til overhovedet at tale med hende om det eller at nærme mig noget, der kunne blive til sex. Men hvad skal jeg stille op med det her, når det åbenbart ikke bare går væk igen…?

Michael